ВО САБОТА ВО 19 ЧАСОТ СИТЕ НА КАНАЛ 5 ДА ГО ПРОСЛЕДИМЕ...

ВО САБОТА ВО 19 ЧАСОТ СИТЕ НА КАНАЛ 5 ДА ГО ПРОСЛЕДИМЕ НАСТАПОТ НА АНГЕЛ ЈОВЕВСКИ НА ZVEZEDE GRANDA

2117
0
Сподели

АНГЕЛ ЈОВЕВСКИ НА СВОЈОТ FACEBOOK ПРОФИЛ ЈА СПОДЕЛИ ВЕСТА СО ЈАВНОСТА ДЕКА ВО САБОТА МОЖЕМЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИМЕ НЕГОВИОТ НАСТАП НА ZVEZDE GRANDA КОЈ СЕ ПЛАСИРАШЕ ВО ВТОРИОТ КРУГ…