Автомат клуб Diwienn Slot Casino Радовиш

[ОГЛАС ЗА РАБОТА]Автомат клуб Diwienn Slot Casino Радовиш

3485
0
Сподели

Автомат клуб Diwienn Slot Casino Радовиш поради отворање на нов клуб има отворени позиции за касиери, шанкери и слот услуга.
Нудиме одлични услови за работа, тимска атмосфера, флексибилно работно време и навремен надомест.
Доколку сте кандидат/ка на возраст од 20-28 години и сакате да бидете дел од амбициозен и динамичен тим, Ве очекуваме на 078/423-518