РАДОВИШАНИ ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКАТА ФАЛАНГА ВО ЗАГРЕБ

РАДОВИШАНИ ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКАТА ФАЛАНГА ВО ЗАГРЕБ

5219
0
Сподели

Александар Чаракчиев,Станко Манчевски,Благој Зајков,Кире Јанковски,Горан Поцев,Зоран Мицев и Мите Лукарев се дел од МАКЕДОНСКАТА ФАЛАНГА и ги бодрат нашите ракометари во Загреб.Македонската фаланга се побројна и побројна!!!!ЗА КОГО????ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!