Утре во 19 часот отварање на новиот фитнес клуб во Радовиш ICONIC...

Утре во 19 часот отварање на новиот фитнес клуб во Радовиш ICONIC FITNESS

3241
0
Сподели

Утре вечер во 19  часот се отвара нов фитнес клуб во Радовиш.Новиот фитнес клуб се наоѓа на радовишкото шеталиште поточно изнад билјард клубот 22.Радовишани добиваат новo урабно и кул место.

 

Ве очекуваме утре вечер во 19 часот.Сите сте поканети!!!