(ВИДЕО)Вака изгледаше фрлањето на крстот во македонската црква во Цирих,Швајцарија.Попот ги...

(ВИДЕО)Вака изгледаше фрлањето на крстот во македонската црква во Цирих,Швајцарија.Попот ги зезна сите…

2406
0
Сподели