(ВИДЕО)Како изгледаше поплавата во 2008 во Радовиш во кое одзема два...

(ВИДЕО)Како изгледаше поплавата во 2008 во Радовиш во кое одзема два животи

1934
0
Сподели

Извор:Канал 5