Иван Димов повторно во етерот на диџејската сцена….

Иван Димов повторно во етерот на диџејската сцена….

2721
0
Сподели

Младиот и искусен диџеј кој  зад себе има бројни настапи низ клубовите на Источна Македонија повторно во етерот на диџејската сцена.Имено Димов беше отсутен некое време од диџејската сцена,но денес и се обрати на јавноста со нов сет  со што и го најави неговото враќање зад диџејскиот подиум…