Излезе новиот спот за песната ,,Плен без реторика”

Излезе новиот спот за песната ,,Плен без реторика”

3803
0
Сподели

Јовица Илиќ (1975) роден е во Смедеревска Паланка, Србија. Тој е поет и кантавтор. Своите песни ги изведува со гитара, најчесто на поетските карвани организирани од Друштвото на писателите на Македонија, но ги промовира и во неформални средби по иницијатива на пријатели и здруженија на граѓани. Член е на советот на „Карамановите поетски средби“ во Радовиш. Работи како професор по филозофија во СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш.
Сакаме да докажеме на нашиот народ дека и во ова мало општество постојат луѓе кои изработуваат прекрасни дела со голема љубов, па затоа му помогнавме на нашиот драг професор да објави спот за неговата песна ,,Плен без реторика”
Спотот го изработија неговите ученици: Ристо Парталов и Ненад Петров.

Уживајте: