13 ГОДИНИ НЕЖНО СЕ ДРАЗНЕ ВИРУС ВО РАДОВИШ!13 ГОДИНИ ВИРУС КАФЕ!

13 ГОДИНИ НЕЖНО СЕ ДРАЗНЕ ВИРУС ВО РАДОВИШ!13 ГОДИНИ ВИРУС КАФЕ!

2107
0
Сподели

Во Сабота Вирус кафе го слави својот 13 роденден.13 години граѓаните на Радовиш заразени од овој Вирус,затоа тимот  на Вирус кафе ве очекува во Сабота на еден бесплатен преглед кај најдобриот доктор DJ ALEK ATANASOV….