Снежната идила и во Радовиш

Снежната идила и во Радовиш

5680
0
Сподели

Радост,среќа и насмевки се шират овие денови низ граѓаните на Радовиш.Конечно долго очекуваниот снег пристигна пред бадниковата вечер.Радовиш оваа година заблеска со убави декорации и со белата снежна идила.Исто така овде е и атрактивниот снешко во центарот на градот.


Foto:Oliver Atanasov