(Видео)Како изгледаше промената на сообраќајот во Радовиш во 2013

(Видео)Како изгледаше промената на сообраќајот во Радовиш во 2013

3998
0
Сподели

Еве како изгледаше денот кога беа променети насоките на двете улици.