(Видео)Колкави се платите во Швајцарија ?-Трошоци за живот? Швајцарија најскапа држава...

(Видео)Колкави се платите во Швајцарија ?-Трошоци за живот? Швајцарија најскапа држава во светот?

3147
0
Сподели
NYT2009030318474763C

Србинот Драго детално објаснува на својот YouTube канал,како се живее во Швајцарија и колку се трошковите за еден скромен живот.Погледнете го видеото и се ке ви биде јасно .