Авантурите на Лаурен низ светот

Авантурите на Лаурен низ светот

1553
0
Сподели

Ако погледнеме од посветлата страна,сепак можеме да ги видиме убавините на земјата.Тоа можеме да го забележиме на инста профилот на Лаурен Бели.Девојката која патува низ светот и посетува прекрасни места.На нејзиниот инста профил се наоѓаат слики кај кој моземе да ги погледнеме убавите места кои таа ги посетува.Заедно со нејзиното момче пред околу две години се тргнати на пат низ светот.Секој ден посетуваат различни места и ги продолзуваат своите авантури.