ОГЛАС ЗА РАБОТА:ДОО ФОКА ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧ СО Е КАТЕГОРИЈА!!!

ОГЛАС ЗА РАБОТА:ДОО ФОКА ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧ СО Е КАТЕГОРИЈА!!!

3029
0
Сподели

Д.О.О ФОКА ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧ СО Е КАТЕГОРИЈА.РЕЛАЦИИТЕ НА ВОЗЕЊЕ СЕ СЛЕДНИВЕ:МАКЕДОНИЈА/ГРЦИЈА/СРБИЈА-ПОЛСКА/ЧЕШКА/ГЕРМАНИЈА И ОБРАТНО,ЗА ПОВЕКЕ ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА ДАДЕНИОТ E-MAIL ИЛИ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ.

ДОО ФОКА ВЕ ОЧЕКУВА!!!

МОЖЕБИ ОВДЕ ПРИПАЃАШ ПОБАРАЈ НЕ СЕГА!!!