СЕЛО ИЛИ ГРАД?ШОПСКОТО МААЛО ВО РАДОВИШ БЕЗ ШАХТИ!2001 ИЛИ 2018?ЖИТЕЛИТЕ НА ОВАА...

СЕЛО ИЛИ ГРАД?ШОПСКОТО МААЛО ВО РАДОВИШ БЕЗ ШАХТИ!2001 ИЛИ 2018?ЖИТЕЛИТЕ НА ОВАА МААЛО БАРААТ ИТНО РЕШЕНИЕ НА ОВАА СОСТОЈБА!

3876
0
Сподели

Шопското маало во Радовиш во катастрофална состојба,жителите на оваа маало велат дека во последните 15 години во оваа маало нема никаква инвестиција од страна на општината,се давиме во прашина,си ги кришиме автомобилите,а прозорец не смееме да отвориме.Бараме итно решавање на оваа состојба од страна на општината и го замолуваме градоначалникот Герасим Конзулов да го посети нашето маало и да ја увиде состојбата!!