СТРАШНА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА РАДОВИШ…. 7 АВТОМОБИЛИ И ПОВЕЌЕ ОД...

СТРАШНА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА РАДОВИШ…. 7 АВТОМОБИЛИ И ПОВЕЌЕ ОД 15 ПОВРЕДЕНИ

7787
0
Сподели

Тешка сообраќајна несреќа на патот Струмица-Радовиш се случи вечерва околу 19:00 часот.Повеќе од 15 повредени.6 Автомобили  и едно товарно возило.Сообраќајната несреќа  ја предизвикало возилото со марка BMW раскажуваат очевидци.Нема загинати,но има повеќе од 15 повредени.Подолу на фотографиите се дел од возилата кои учествуваа во несреќата…