ШЕСТОНОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ КОЈ ЈА ИСПОЛНУВАШЕ СРЦ 25 МАЈ...

ШЕСТОНОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ КОЈ ЈА ИСПОЛНУВАШЕ СРЦ 25 МАЈ ЗАМИНА ВО ИСТОРИЈА…..

3512
0
Сподели

Шестоноемврискиот турнир во мал фудбал кој ја исполнуваше салата 25 МАЈ во Радовиш замина во историја..Тимот на Radovish.mk дознава дека поради ненафаќање на организација на друштвото СМАРТ СПОРТ кое и истото беше организатор на изминатите години на турнирот,од непознати причини турнирот го ставаат во мирување со што ни останува само да се сеќаваме на убавите моменти и забавата доживеани за време на одражувањето на турнирот.Се надеваме дека организаторот ќе ја промени одлуката и дека турнирот повторно ќе се организира ……