Дј Иво “масакрираше” изминатата ноќ во GALACTIC CAFEE

[ФОТОГАЛЕРИЈА]Дј Иво “масакрираше” изминатата ноќ во GALACTIC CAFEE

1520
0
Сподели
Безвременски хитови,жешка журка,раце горе,максимум парти,ова се зборовите со кои може да се опише изминатата ноќ во Галактик.Во продлжение линк од фотографиите на Seal Photography кој беше задолжен да ги зачува моментите од вчерашната забава….
https://www.facebook.com/pg/seal.photography1/photos/?tab=album&album_id=862547757251470