LG ни го претставува новиот ултра тенок ‘позадински’ телевизор

LG ни го претставува новиот ултра тенок ‘позадински’ телевизор

2528
0
Сподели

Компанијата LG претстави неколку нови уреди оваа година на CES 2017 коишто се одржуваше во Лас Вегас.
Освен тоа што оваа година
ќе го дочекаме и новиот паметен ладилник, LG ќе ни донесе и нов т.н. ‘позадински’ телевизор.

Телевизорот LG Oled е само 2.57mm тенок и има големина од 65 инчи.
Oled изгледа како обично стакло, со еден кабел и четири HDMI-порти.
Се нарекува ‘позадински’ телевизор бидејќи се лепи за ѕидот и лесно ќе можете да го местите низ вашите простории.
Исто така подоцна оваа година LG ќе ни го претстави и 72инчниот Oled телевизор.
Сеуште не сме сигурни колкава ќе биде цената на овој телевизор, но се претпоставува дека ќе биде поскап од 10.000$