Македонија на триумфалната порта во Париз

Македонија на триумфалната порта во Париз

2366
0
Сподели

Светското ракометно првенство за мажи е на самиот почеток,па така на триумфалната порта во Париз беше прикажано последното одбројување на официјалниот почеток.Триумфалната беше обоена со боите на сите 24 претставници како и боите на Македонија.