НА РЕД Е И ВТОРИОТ РАДОВИШАНЕЦ ДА ГО ОСВОИ БАЛКАНОТ.ГЛЕДАЈТЕ ГО КРИСТИЈАН...

НА РЕД Е И ВТОРИОТ РАДОВИШАНЕЦ ДА ГО ОСВОИ БАЛКАНОТ.ГЛЕДАЈТЕ ГО КРИСТИЈАН ЈОВАНОВ ВО САБОТА 19:30 НА КАНАЛ 5!

3992
0
Сподели

Сабота 19:30 часот на Канал 5 на Ѕвездите на Гранд ќе настапи и вториот Радовишанец Кристијан Јованов.Да му ја дадеме целата подршка на Кристијан и да му посакаме среќа и се разбира ФИНАЛЕ !