(ФОТО) НИКОЛА АТАНАСОВ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО РАДОВИШ

(ФОТО) НИКОЛА АТАНАСОВ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО РАДОВИШ

3166
0
Сподели

Оваа година во Радовиш крстот го фати Никола Атанасов.Честитки до него!!!БОГ СЕ ЈАВИ!!НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ!!